Winnaars Numolympics

Winnaars Numolympics

Op dinsdag 6 juni was het dan eindelijk zo ver! De start van de eerste editie van de Numolympics. Verschillende onderbouwklassen uit heel Nederland streden die dag mee om een plekje te bemachtigen op het felbegeerde Numo-podium.

In alle vroegte gingen verschillende scholen direct van start met de speciale Numolympics-taak die de docenten klaar hadden gezet in Numo, terwijl anderen eerst nog even aardig wat extra oefenminuten maakten voordat ze aan de start verschenen. Gedurende de hele dag werd de tussenstand op de voet gevolgd door alle makers van Numo op het kantoor in Uithoorn en was het tot eind van de middag nog erg spannend wie er zou gaan winnen. Aan de scores te zien, kunnen we stellen dat er door de deelnemende leerlingen erg goed geoefend is en dat zich dat vertaalde in prachtige eindscores. Maar wie waren het allersnelst en hadden de hoogste scores? Wij houden je niet langer in spanning!

Van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie! 

Alle deelnemende docenten ontvangen per e-mail bericht met een bewijs van deelname van hun klas(sen) en evt verdere informatie over de gewonnen prijzen. Alle deelnemende leerlingen hebben gisteren een mooie hoeveelheid numo's ontvangen. 

Comments are closed.