Eén online leermiddel voor Nederlands, rekenen en Engels

Studenten voorbereiden op de examens Nederlands, rekenen en Engels is een flinke klus. Het mbo-leermiddel Numo kan je daarbij veel werk uit handen nemen, zodat er meer ruimte is voor onderwijs.

Numo is een online leermiddel waarmee studenten adaptief kunnen oefenen met rekenen, Nederlands en Engels. Wat digitaal kan, leren studenten met Numo. Studenten volgen hun eigen route en werken in hun eigen tempo aan hun reken- en taalvaardigheden naar het (referentie)niveau dat zij moeten behalen.

Per leerstofonderdeel maken studenten eerst een diagnostische sprongtoets. Daarna krijgen ze instructie, oefenstof en feedback op maat. Dit scheelt jou een hoop tijd, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor individuele begeleiding of het oefenen van taal- of rekentaken in de beroepscontext.

Numo mbo studenten oefenen op eigen niveau

Eerst toetsen, dan oefenen

Wordt er op jouw school een 0-meting of tussentijdse meting gedaan met een TOA-toets? Dan kunnen de resultaten van deze toetsen gebruikt worden om de leerplannen van Numo in te stellen. Wij werken er hard aan om een koppeling tussen TOA van Bureau ICE en het Numo-platform te automatiseren.

Nieuwe rekeneisen mbo in Numo

Vanaf schooljaar 2022/2023 gelden nieuwe rekeneisen voor het mbo. Numo is er helemaal klaar voor! Met een heel team aan rekenspecialisten hebben we hard gewerkt aan nieuwe rekenmodules. Zo kunnen studenten dit schooljaar gericht oefenen met de nieuwe rekeneisen. Hoe we dat hebben aangepakt? Dat kun je lezen in Mbo-studenten oefenen in Numo met de nieuwe rekeneisen.

Ben je een rekendocent?
Download de 20 tips voor de nieuwe rekeneisen in de rekenles.

Rechtstreeks bestellen bij de makers

Numo bestel je niet bij distributeurs, maar rechtstreeks bij ons. Als school of onderwijsinstelling sluit je een abonnement bij ons af. Daarna ontvangen de studenten inloggegevens van hun docent. Indien de school hiervoor gekozen heeft, betalen studenten zelf voor hun licentie via een iDeal-link in Numo. Informatie over het betalen door de studenten vind je hier.

Wie ons belt krijgt meteen iemand aan de lijn en e-mails beantwoorden we snel. Wil je Numo bestellen of wil je eerst advies? Stuur een e-mail naar info@kurve.nl of bel ons op 0297 361664. Deze prijzen gelden per 1 januari 2024.

Comments are closed.