Koppeling Cito Volgsysteem VO met Numo

Koppeling Cito Volgsysteem VO met Numo

We hebben een nieuwe partner waar we onze krachten mee hebben gebundeld: Cito. Door deze samenwerking kunnen jouw leerlingen nu nóg gemakkelijker verder oefenen met Numo nadat ze een Cito-volgtoets hebben gemaakt.

Cito en Numo: leren wordt persoonlijk
Dankzij onze nieuwe koppeling met Cito kunnen de toetsresultaten van jouw leerlingen worden vertaald naar aangepaste oefenstof in Numo. Dit betekent dat elke leerling de kans krijgt om in zijn eigen tempo te groeien en te excelleren.

Slimmer oefenen
Stel je voor dat jouw leerlingen kunnen oefenen met de exacte onderwerpen waar ze nog een beetje extra hulp bij kunnen gebruiken, zonder dat jij precies moet uitzoeken welke oefenstof daar goed bij past. Dat is nu mogelijk dankzij onze koppeling met Cito. Na de toetsing kunnen jouw leerlingen de volgende dag direct aan de slag met de stof die ze het meest nodig hebben met de vertrouwde ondersteuning van Numo. Ook toets 1, 2 en 3 zijn te koppelen, waarbij leerlingen na een aantal werkdagen aan de slag kunnen met de oefenstof die zij nodig hebben. 

Meld je nu aan en kijk het webinar terug!
Op 10 oktober gaven wij samen met Cito een webinar over alles wat jij moet weten over de koppeling. Wat moet je doen om te kunnen koppelen en wat kun je nu en in de toekomst verwachten? Heb je dit webinar gemist en wil je meer weten? Stuur een mailtje naar info@kurve.nl en wij sturen je de terugkijklink toe!

Wil je je alvast verdiepen in de koppelingsprocedure? Je leest er hier alles over.

Voor vragen over dit webinar: info@kurve.nl

Comments are closed.