Voorkom dat testresultaten op de plank blijven liggen

Voorkom dat testresultaten op de plank blijven liggen

Ken je dat? Alle leerlingen hebben de screeningstesten van Cito, Diataal, TOA of Muiswerk doorlopen en vervolgens gaat er veel te veel tijd overheen voordat iedere leerling de hulp en het oefenmateriaal krijgt dat hij nodig heeft. Een unieke eigenschap van Numo is de indeling in vaardigheden. Hierdoor kun je direct opvolging geven aan de testresultaten en iedere leerling gericht laten oefenen met de vaardigheid waarop hij of zij uitviel.

Hoe werkt het?
Op papier of digitaal ontvang je de resultaten via je volgsysteem. Je ziet dat Jantje uitvalt op de vaardigheden Spelling en Lezen. Hij zou op 1F moeten zitten en dat haalt hij lang niet. Middels het leerplan zet je speciaal voor Jantje oefenmateriaal in Numo klaar dat hem naar 1F Spelling en 1F Lezen brengt. Op dezelfde manier werkt het ook voor rekenvaardigheden.

Numo is specialist in het aanleren en in de praktijk brengen van basisvaardigheden taal en rekenen. Van niveau ‘op weg naar 1F’ tot en met 4F. Numo vindt binnen iedere vaardigheid uit wat de leerling beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. De leerling ontvangt een persoonlijk oefenprogramma, met duidelijke uitleg en gerichte feedback tijdens het oefenen en werkt zo naar het gewenste niveau.

Wat kost het?
Bekijk de prijslijst.

Interesse?
Vraag naar meer informatie, een demoversie of nodig ons uit voor een korte demonstratie tijdens je sectievergadering. Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op via info@numo.nl of bel 0297 361664.

Comments are closed.