Viana is Numo-leerling 2023-2024!

Viana is Numo-leerling 2023-2024!

Op de eerste dag van de zomer, 21 juni, verrasten wij op CSG De Heemgaard in Apeldoorn de Numo-leerling van het jaar. 

Numo-adviseur Minke bezocht afgelopen vrijdag de internationale schakelklas van CSG De Heemgaard. In deze klas zit namelijk de Numo-leerling van het jaar 2023-2024. Na een kort welkomstwoordje vertelde Minke de klas dat Viana deze titel mag dragen!

Viana oefende dit schooljaar namelijk wel 27.094 minuten in Numo. Dat is meer dan 450 uur! In die tijd haalde ze ook nog eens 168 toetsen en maakte ze 3.241 oefeningen. Met deze mooie getallen is Viana dit schooljaar het meest gegroeid met Numo.

Viana komt uit Iran en woont ruim een jaar in Nederland. Ze oefent graag met Numo, zowel op school als thuis. Zo zet ze haar wekker soms zelfs extra vroeg om nog te kunnen oefenen. Het liefst oefent ze met lezen of woorden, dat is het leukst.

Wij zijn supertrots op Viana en wensen haar veel plezier met de gewonnen iPad!

Naast Numo-leerling hebben we ook een Numo-docent van het jaar! Op dinsdag 25 juni verraste Numo-adviseur Arnoud hem op zijn school, CSG De Goudse Waarden. Alex is docent rekenen / wiskunde en gebruikt Numo dan ook veel in zijn lessen. Hij was ontzettend verrast toen Arnoud ineens met een bos bloemen voor zijn neus stond en wist niet goed wat hij moest zeggen. Door de inzet van Numo kunnen de leerlingen van Alex op hun eigen niveau werken aan de verbetering van hun rekenvaardigheden. Daarbij vindt Alex de takenfunctionaliteit in Numo fijn, waarmee hij zijn uitleg in de les optimaal kan laten aansluiten op Numo. Van harte gefeliciteerd Alex met deze titel!

Comments are closed.