Numo op afstand inzetten

Numo op afstand inzetten

Komen leerlingen of complete groepen niet naar school vanwege de huidige ontwikkelingen? Met Numo kunnen ze prima in een veilige thuisomgeving werken aan de eigen leerdoelen voor Nederlands, Rekenen & Wiskunde en Engels.

Numo is specialist in het aanleren en in de praktijk brengen van basisvaardigheden taal en rekenen. Van niveau ‘op weg naar 1F’ tot en met 4F. Numo vindt uit wat de leerling beheerst en voor welke
onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Iedere leerling krijgt een persoonlijk programma, om zelfstandig aan te werken, met duidelijke uitlegzinnige feedback en oefenmateriaal op maat.

Het leren houdt niet op bij de fysieke schoolomgeving en gaat door buiten de schoolmuren. Scholen geven in deze tijd een andere invulling aan de lessen. Geen vervanging van een echte les en school natuurlijk, maar Numo helpt als klassen voor langere tijd thuis komen te zitten. Thuis aan de slag op ieder soort tablet, pc, Chromebook of zelfs mobiel.

Numo maakt vrijblijvend en kosteloos een account voor je school aan. Als dit account er is, kunnen docenten vanuit huis Numo oefenmateriaal klaarzetten voor hun leerlingen. De leerlingen werken vervolgens vanuit huis aan de lesstof. De voortgang van de oefenstof van leerlingen kan live worden gevolgd door de docent.

Numo helpt graag mee om gezond de crisis door te komen! De Service & Support en Verkoop afdelingen blijven op werkdagen bereikbaar tussen 9 uur en 17 uur op telefoonnummer 0297-361664. 

Comments are closed.