Numo Ontwikkelt!

Wat wil jij graag in Numo zien? Laat het ons weten!

Ben jij benieuwd waar we bij Numo mee bezig zijn? Of wil je ons laten weten welke nieuwe functionaliteit jij graag in Numo zou willen zien? Neem dan een kijkje op ons platform: Numo Ontwikkelt! In dit nieuwsbericht vertellen we je er meer over.

Numo is vijf jaar geleden ontwikkeld samen met docenten en leerlingen. Vandaag de dag zijn we nog steeds in contact met docenten en leerlingen om Numo te blijven verbeteren. Vanaf nu kun jij ons hier op een nieuwe manier bij helpen! 

IN OVERWEGING 💡

Het eerste tabblad is het tabblad met functionaliteiten die in overweging zijn. Er is geen garantie dat deze functies in Numo komen, maar we zijn hier wel over aan het nadenken. Hier hebben we dus jouw feedback voor nodig! Door te klikken op een van de functionaliteiten opent zich meer informatie. Vervolgens kun je antwoord geven op de vraag hoe belangrijk deze functie voor jou zou zijn. Niet zo belangrijk? Ook dat horen we graag! Als het wel fijn of zelfs heel belangrijk is voor je, kun je dit hier aanklikken. Vervolgens kun je de keuze nog toelichten. 

De eerste keer zal er om je e-mailadres worden gevraagd. Nadat je je e-mailadres hebt bevestigd, wordt jouw feedback geregistreerd. 

GEPLAND ✏️

Het tweede tabblad bevat functionaliteiten waar we nu mee bezig zijn. Als je nieuwsgierig bent naar wat er op dit moment voor Numo ontwikkeld wordt, kun je dit hier vinden. In dit scherm kun je tevens weer op de tegels klikken om er meer over te lezen. Ook hier heb je de mogelijkheid om te laten weten hoe belangrijk deze functionaliteit voor jou is. Wanneer de functionaliteit in Numo zit? Dat blijft een verrassing 🙂

GELANCEERD ✅

Onder het derde tabblad vind je de nieuwste functionaliteiten! Ben je dus benieuwd wat we recent allemaal aan Numo hebben toegevoegd? Neem dan vooral een kijkje onder dit tabblad. Ook hier kun je weer klikken op de tegels om er meer over te lezen. 

NIEUW IDEE ➕

Behalve stemmen op de ideeën die je hier al vindt, kun je ook nieuwe ideeën met ons delen! Dit doe je via de blauwe knop rechtsboven.

Platform Numo Ontwikkelt!

Help jij ons door te laten weten wat jij belangrijk vindt in Numo?  

Comments are closed.