Numo Kennisfestival

Dit jaar bestaat Numo 5 jaar. Deze mooie mijlpaal vieren we graag samen met jou!

Op donderdag 6 juni zal een middelbare school op een centraal gelegen locatie – het Cals College in IJsselstein – omgetoverd worden tot een feestelijk kennisfestivalterrein.

Laat je meevoeren in het inspirerende verhaal van niemand minder dan Steven Pont. Volg kennissessies over Numo en andere actuele onderwerpen zoals vakoverstijgend rekenen en lesgeven aan NT2-leerlingen. Laat je informeren door onze samenwerkingspartners zoals Dia en Cito. Ontmoet onze adviseurs, ontwikkelaars en directeuren. En ga in gesprek met andere scholen over hoe zij Numo inzetten tijdens hun lessen.

In de namiddag kun je genieten van live entertainment én maak je ook nog kans op het winnen van mooie prijzen! Denk bijvoorbeeld aan een gratis Numo-training die wij bij jou op school komen geven! Diverse foodtrucks maken het feest compleet. Precies zoals het hoort op een festival!

Nog even praktisch…

  • Aanmelden doe je gemakkelijk via bovenstaande button en kan tot en met vrijdag 31 mei. Eind mei sturen wij je de laatste praktische informatie over het festival.
  • De ticketprijs voor deelname aan dit evenement is €59,-. Voor dit bedrag krijgen jij en 2 collega's toegang tot het festival en profiteren jullie van alle kennissessies en ook eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen. 
  • Betaling vindt plaats middels facturatie aan jouw school.
  • De locatie is goed bereikbaar met het OV. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein van Cals College IJsselstein.
  • De invulling van het programma is onder voorbehoud.

Heb je nog vragen over dit evenement? Wij beantwoorden ze graag: info@kurve.nl

Comments are closed.