Goede doelen

Numo's doneren aan goede doelen

Vanaf vrijdag 23 september kun je in de Numotheek Numo's doneren aan een goed doel! De drie onderstaande goede doelen vind je tot eind 2022 in de Numotheek.

EduKans

EduKans droomt van een wereld waarin ieder kind de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen. Ze werken aan goed onderwijs in ontwikkelingslanden. Door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren. 

Met vijf donaties van 250 Numo's kan EduKans een leerling héél blij maken met een herbruikbaar schrift. Hierin kan die leerling dan eindeloos oefenen, fouten maken én leren. Daar kun jij dus aan bijdragen!

Justdiggit

De aarde is aan het opwarmen, met alle gevolgen van dien. Justdiggit zet zich in om de aarde weer af te laten koelen. Vergroenen, dat is wat ze doen. In Afrika zorgen zij ervoor dat er meer planten en bomen komen, zij vormen de airconditioning van onze planeet. Al dat groen haalt vervolgens weer CO2 uit de lucht en zorgt ervoor dat de omgeving afkoelt. Het vergroenen en herstellen van gedegradeerd land heeft daarnaast ook een positieve impact op water- en voedselzekerheid en biodiversiteit, en verbetert de levens van mens en dier.

Met acht donaties van 250 Numo's kan JustDiggit zorgen voor vergroening van een gebied tot wel 124 m2! Draag jij hieraan bij?

Het vergeten kind

Het vergeten kind wenst ieder kind in Nederland een veilig en liefdevol thuis. Helaas is dat voor duizenden kinderen niet het geval. Zij strijden voor kinderen die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. Hun doel is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

Door jouw 250 Numo's aan Het vergeten kind te doneren, kunnen zij ervoor zorgen dat een dagje uit voor kinderen nóg leuker wordt. Hoe meer donaties, hoe meer blije kinderen!

Onderin de Numotheek vind je deze drie goede doelen terug. Een donatie maken kan met 250 Numo's. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram

Comments are closed.