Donaties voorjaar 2024

Eindstand donaties februari - juni 2024

Eind juni en begin juli hebben wij namens alle leerlingen die in Numo gedoneerd hebben een mooi bedrag mogen schenken aan Oppepper4all, Natuurmonumenten en Zeehondencentrum Pieterburen. In deze video zie je hoe dat ging!

Het zijn bedragen om ontzettend trots op te zijn! Wij willen de leerlingen en docenten die aanwezig waren bij de donaties enorm bedanken.

Oppepper4all – € 1.779 – overhandigd door leerlingen van Campus013.
Met dit bedrag kan stichting Oppepper4All een aantal mooie oppeppers verzorgen voor ongeneeslijke zieke mensen en hun gezin. 

Natuurmonumenten – € 1.070 – overhandigd door leerlingen van praktijkschool het Rhedens de Tender. 
Met dit bedrag kan Natuurmonumenten natuuronderwijs verzorgen voor leerlingen uit het basisonderwijs.

Zeehondencentrum Pieterburen – € 2.233 – overhandigd door leerlingen van Terra Praktijkonderwijs.
Met dit bedrag kan het zeehondencentrum nog meer zeehonden opvangen. We hebben zelfs een zeehond kunnen adopteren! De zeehondenpup heet Numo. Ze werd gevonden op 10 juni en was te jong om zonder moeder te overleven. Gelukkig woont ze nu in Pieterburen. Ze zal ongeveer twee tot drie maanden in Pieterburen blijven totdat ze weer wordt vrijgelaten! Je kunt haar deze zomer dus ook even een bezoekje brengen. 

Donaties september 2022 – december 2023

Inmiddels hebben we ook al negen andere mooie donaties mogen doen namens de leerlingen in Numo! Een overzicht van deze donaties vind je hieronder. De video's van verschillende donatiemomenten kun je bekijken op onze Instagram

Stichting AAP – € 1.735

Jeugdfonds Sport & Cultuur – € 929

Hersenstichting – € 2.018

Stichting Jarige Job – € 875

WWF – € 1.520

KiKa – € 2.106

Edukans – € 814

JustDiggit – € 1.548

Het Vergeten Kind – € 2.356 

Nieuwe goede doelen

In september verschijnen er weer drie nieuwe goede doelen in de Numotheek! Nieuwsgierig welke dat zijn? Houd dan onze socials in de gaten. 

Comments are closed.