Donaties najaar 2023

Eindstand donaties september - december 2023

De huidige donatieperiode is weer afgelopen en er is weer flink gedoneerd! Dit keer kon je doneren aan Stichting AAP, het Jeugdfonds Sport & Cultuur en aan de Hersenstichting. In dit nieuwsbericht laten we je weten welke bedragen we dit keer hebben gedoneerd. 

Stichting AAP

Stichting AAP helpt dieren in nood. Deze stichting vangt al 50 jaar lang dieren op en helpt ze om er fysiek en mentaal weer bovenop te komen. Vervolgens zoeken ze voor zoveel mogelijk dieren een plek waar ze voor altijd kunnen blijven. Namens jullie doneren wij aan Stichting AAP een bedrag van €1.735! Hiermee kunnen zij deze prachtige missie voortzetten.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren die opgroeien in een gezin met geldzorgen. Zij vinden namelijk dat je sporten niet alleen hoort te doen, maar samen. Elk kind verdient het om mee te doen! Namens de leerlingen die met Numo werken doneren wij €929 aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur in regio Rotterdam. Hopelijk kunnen hier heel veel kinderen door gaan sporten!

Hersenstichting

Je hersenen laten je praten, lopen, lachen, dansen en dromen.. en nog wel duizend dingen meer! De Hersenstichting heeft dan ook als droom dat iedereen gezonde hersenen heeft! Namens jullie doneren wij een bedrag van €2.018. Dit geld kunnen zij gebruiken voor onderzoek, het voorkomen van een hersenaandoening én ze laten iedereen met een hersenaandoening meedoen in de maatschappij.

Donaties september 2022 – juni 2023

Eerder hebben we ook al zes mooie donaties mogen doen. Dit was aan:

Stichting Jarige Job – € 875

WWF – € 1.520

KiKa – €2.106

Edukans – € 814

JustDiggit – € 1.548

Het Vergeten Kind – € 2.356

Nieuwe goede doelen?

Wil je meestemmen over de nieuwe goede doelen die vanaf februari in de Numotheek te vinden zijn? Dat kan! Via dit formulier kun je aangeven welke goede doelen volgens jou een plekje verdienen in de Numotheek.

Comments are closed.