10-14 leerling Josef is Numo-leerling 2022-2023!

Josef is Numo-leerling 2022-2023!

Voor de zomervakantie werd op 10-14 Hoogeveen de Numo-leerling van het jaar bekendgemaakt. Josef, een 10-jarige leerling, werd verrast door onze Numo-adviseur Jaap. Josef heeft dit jaar 13.882 minuten geoefend met Numo en wel 122 sprongtoetsen gehaald. Daarmee is hij het meest gegroeid van alle leerlingen die dit jaar met Numo hebben gewerkt! 

Het was tijdens het bezoek van Jaap al snel duidelijk dat Josef een echte Numo-fan is. Hij oefent iedere dag na school (terwijl de afspraak eigenlijk is om dat thuis niet te doen) en heeft zo dus bijna 14.000 minuten geoefend. Het meest geniet hij bij rekenen van de video's voor de oefeningen. Ook vindt hij het heel fijn dat hij direct ziet wat er goed of fout gaat. 

Numo past als digitaal leermiddel heel goed bij het 10-14 concept van de school. Door de verschillende 'jaarlagen' in dezelfde klas te hebben, is het gebruik van traditionele lesmethoden niet praktisch. Numo biedt zo uitkomst, omdat leerlingen op hun eigen tempo en niveau aan rekenen en Nederlands kunnen werken. 

Josef stroomt na de zomer als 10-jarige in op 2 VWO. Hoewel hij hier naar uitkijkt, is er één teleurstelling. Hier wordt op dit moment niet met Numo gewerkt. Josef heeft daarom zelf alvast wat docenten benaderd met de vraag of dit tóch niet zou kunnen. 

Wij zijn supertrots op Josef en wensen hem veel plezier met zijn gewonnen iPad. 

Comments are closed.