Waarom Numo dé oplossing is voor jouw school

Het beslissen over een nieuw leermiddel gaat niet over één nacht ijs. We horen je denken: Hoe weten we zeker dat onze werkdruk en administratieve rompslomp afneemt? Wat is ervoor nodig om mijn collega’s te laten geloven in de kracht van Numo? En hoe groot is de kans dat leerlingen echt vooruitgang boeken? Allemaal logische vragen die een duidelijk antwoord verdienen.

De zeven zekerheden van Numo

   Effect wetenschappelijk bewezen
Numo is niet alleen gevuld met wetenschappelijk bewezen lesstof, maar ook de werking van de ‘adaptieve’ software is wetenschappelijk aangetoond. En juist die slimme adaptiviteit zorgt voor het effect, want domweg sommetjes maken heeft geen zin.

  Gebruiksvriendelijk voor leerling en docent
Gemak dient de mens. Dit betekent dat de software in dienst staat van de gebruiker en niet andersom. Zowel leerlingen als docenten kunnen Numo snel en makkelijk eigen maken. Het aanleren en uitvoeren kost geen extra (vrije) tijd. Alle weergaves en handelingen zijn logisch.

  Werkt op smartphone, tablet en desktop
Numo werkt op alle beeldschermen. De tablet stond centraal bij de ontwikkeling en voor de smartphone zijn speciaal nieuwe ontwerpen gemaakt. Hoewel je als docent misschien niet snel op je telefoon zult werken, werd deze wens door werkelijk iedere leerling in het gebruikersonderzoek wel nadrukkelijk genoemd.

  Differentiatie tussen (alle) leerlingen
Numo is helemaal ingesteld op de grote niveauverschillen tussen leerlingen. Ingesteld om mee te bewegen en mee te groeien met de leerling, op weg naar 1F- tot 4F-niveau. De heldere leerdoelen en formatieve werking van Numo zorgen voor een intrinsieke motivatie bij de leerling. En als docent krijg je grip op de voortgang én het leerproces van de leerling.

  Adaptieve, formatieve en veilige oefenwereld
Van leerlingen met grote leerachterstanden tot leerlingen die juist flink vooruit willen; Numo is voor allemaal het ideale leermiddel. Jouw leerlingen werken alleen aan wat ze nog niet beheersen, de rest ‘parkeren’ we. Numo rekent de leerlingen niet af, maar helpt ze vooruit.

  Flexibel
Je kunt Numo als basis nemen, maar de lesstof ook naast iedere methode gebruiken! Door de modulaire structuur bepaal je zelf welke rol Numo krijgt in het curriculum.

En:

  Het ziet er nog lekker fris uit ook!

Wij komen graag op de gewenste locatie langs voor een gratis demonstratie van Numo. Zodat je hoort én ziet wat dit nieuwe leermiddel concreet oplevert, voor jou als docent, voor jouw leerlingen en voor jouw collega’s. Wil je Numo leren kennen vanachter je eigen bureau? Neem dan contact met ons op via info@numo.nl of telefonisch via 0297 361664 en vraag naar de mogelijkheden voor een demo of een virtuele rondleiding.