Trainingen

Wil je op gang geholpen worden met Numo of wil je simpelweg meer halen uit jouw Numo-licentie? Bekijk de oplossingen hieronder, kom in actie en boek een training. Bel 0297 361664 of mail naar info@numo.nl om een afspraak te maken en om de inhoud van de training af te stemmen bij jullie wensen.

Webinar

Doel: in korte tijd een goede indruk van Numo krijgen.

Prijs: gratis.

We wijzen je graag de weg in Numo door middel van een live demonstratie via Google Meet. Je zit ontspannen achter je eigen computer en kijkt via jouw scherm mee.

De online demonstratie neemt circa 30 minuten in beslag met een evt. uitloop van 15 minuten voor het stellen van vragen.

De webinar is wekelijks op woensdag om 15.00 uur!
Interesse? Schrijf je hier in!

Bezoekuur in Uithoorn (online)

Doel: jouw vragen beantwoord krijgen.

Prijs: gratis.

Je bent van harte welkom op ons kantoor in Uithoorn. Het bezoekuur kan naar eigen wensen worden ingevuld: een demonstratie, een vragenuur, informatie over de programma’s, uitleg over de achtergronden, over de werking van de programma’s, over licenties en overeenkomsten, etc. Het is hierdoor interessant voor zowel Numo-gebruikers, als docenten die nog niet met Numo werken.

Presentatie op jouw school

Doel: in korte tijd een goede indruk van Numo krijgen.

Prijs: €395,- incl btw en reiskosten.

Dit is een eerste kennismaking met Numo. Tijdens de presentatie leggen we uit wat Numo precies is, welke didactische uitgangspunten de basis vormen voor de ontwikkeling van de programma’s, we geven een demonstratie zoals het er voor een leerling uitziet en we besteden aandacht aan de belangrijkste mogelijkheden voor de leerkracht.

Online training

Doel: succes verzekeren met Numo.

Prijs: €295,-

Dit is één sessie van anderhalf uur.
Tijdens de workshop worden de resultaten uitgebreid geanalyseerd en docenten kijken hoe je hier didactisch naar handelt.
Ook wordt er stilgestaan bij de vragen die vooraf bij de cursisten worden opgehaald door de trainer.

Traject Training & Coaching

Doel: succes verzekeren met Numo.

Prijs: trainingen zijn los te boeken voor € 695,- incl. btw per training. Bij afname van het traject ontvang je € 200,- korting en betaal je € 1885,- incl. btw, reiskosten en hand-outs. Je kunt de trainingen ook laten betalen uit je professionaliseringsbudget.

Dit traject bestaat uit drie verschillende trainingen waarmee jij en je team de basis leggen voor een succesvolle inzet van Numo.

Numo check icoonBasisworkshop (duur 2 uur)
Na de basisworkshop weet je hoe Numo werkt, hoe je er op jouw eigen manier mee kan werken en hoe je de voortgang bewaakt en de resultaten meet.

Numo check icoonVerdiepingsworkshop (duur 2 uur)
Een analyse van de leerlingresultaten staat centraal. Op basis van deze resultaten reikt de trainer concrete, inspirerende werkvormen en betekenisvolle opdrachten aan waarmee de docent de volgende les direct aan de slag kan.

Numo check icoonTrain-de-trainer-workshop (duur 2,5 uur)
Word of ben jij de interne vraagbaak en inspirator op jouw school? Dan is deze workshop geknipt voor jou. Samen met onze didactisch adviseur werk je aan een borgingsdocument die het succes van Numo ‘verzekert’, afgestemd op jullie onderwijs. Jullie brengen samen de mogelijkheden en risico’s in kaart. De inhoud van dit document kun je op een later tijdstip aan collega’s presenteren.

Comments are closed.