Ga naar mijn.numo.nl, voer de korte schoolnaam in die je van je docent hebt gekregen en klik op ‘volgende’. In het volgende scherm kun je je gebruikersnaam en je wachtwoord opgeven. Ook die krijg je van je docent. Klik op ‘Login’ en je kunt aan de slag!
De groei-indicator laat jouw groei zien op basis van de voortgang die je via de sprongtoetsen laat zien. Het doelniveau (1F – 4F) waar je in de indicator naar toe werkt, wordt vastgesteld op basis van je opleidingsniveau.
Numo beloont inzet met haar eigen muntsoort: Numo’s. Hoe meer tijd je doorbrengt in Numo, hoe meer Numo’s je verdient om jouw eigen dashboard te personaliseren. Numo kijkt hierbij uiteraard wel of je serieus bezig bent. 😉 Natuurlijk word je ook beloond met Numo’s als je lekker vooruit gaat!
Met Numo’s kun je jouw dashboard personaliseren zodat het echt van jou wordt. Vergelijk het met het eigen maken van je papieren agenda (als je die nog hebt). Je kunt Numo’s verzilveren in achtergrondjes, thema’s en gifjes. Heb je andere leuke ideeën om je Numo’s voor te gebruiken? Laat het ons weten!
Kijk eens naar de snelhulp Trofeeën beheren. Daar leggen we simpel uit hoe ze werken en wat je ermee kunt doen.
Ga naar mijn.numo.nl, voer de korte schoolnaam in en klik op ‘volgende’. In het volgende scherm kun je je gebruikersnaam en je wachtwoord opgeven. Klik op ‘Login’ en je kunt aan de slag!
Numo is specialist in het aanleren van basisvaardigheden taal en rekenen. Van niveau ‘op weg naar 1F’ tot en met 4F. Het leermiddel is flexibel in te zetten. De remedial teacher zet Numo in als extra ondersteuning om bepaalde hiaten effectief en efficiënt in te oefenen. Je kunt Numo ook onderdeel maken van het curriculum. De technische onderdelen van de taalvakken worden afgedekt met Numo zodat jij je handen vrij hebt voor de vaardigheden die minder geschikt zijn om met de computer in te oefenen. Zo kom je toe aan wat het onderwijs zo mooi maakt. In dit document gaan we hier dieper op in.
Leerlingen kunnen starten met Numo zodra je, als docent of beheerder, de vaardigheden hebt geactiveerd in het leerplan. Lees in de snelhulp Vaardigheden activeren en het leerplan aanpassen hoe dit werkt.
Allereest, na het kiezen van het vak kies je boven in het menu ‘Overzichten’. Vervolgens kies je links in de blauwe balk ‘Leerplan en voortgang’.
Je krijgt dan, van de klas waar je naar kijkt, de voortgang in alle vaardigheden te zien.
Zie hieronder een visuele uitleg van het dit eerste overzicht.
Kies je bovenaan, in het dropdown menu, een specifieke vaardigheid, dan zoom je in op die vaardigheid en zie je de voortgang op module niveau.
Zie hieronder een visuele uitleg van dit diepere overzicht.
Kies je bovenaan, in het dropdown menu, een specifieke module, dan zoom je in op die module en zie je de voortgang op rubriek niveau.
Zie hieronder een visuele uitleg van dit detail overzicht.
Absoluut! Vraag meteen een demo aan.
Zeker! Bekijk hier het aanbod.
Numo heeft een bestand nodig dat minimaal de volgende vijf kolommen bevat: achternaam, voornaam, gebruikersnaam, klas, opleiding en e-mailadres en/of wachtwoord. Als je docenten inleest kun je een kolom ‘type’ toevoegen, waarin je aangeeft dat het om een docent gaat. Download ons standaard inleesbestand en werk vanuit dit bestand of gebruik het als richtlijn.
Dat gaat heel eenvoudig. Kijk eens naar de snelhulp Leerlingen en docenten inlezen. We hebben ook een standaard inleesbestand gemaakt. Download deze en gebruik het als houvast.
Ja, leerlingen kunnen met een enkele klik direct inloggen in Numo. Via het platform Entree, van de Kennisnet Federatie, is de elektronische leeromgeving (elo) van de school gekoppeld aan Numo. Hier lees je hoe dit werkt.
We hebben hier een document voor gemaakt waar we je stapsgewijs door het proces heen leiden.
Dit document kun je hier vinden.
We hebben een document gemaakt waar we je de belangrijkste details vertellen en de stappen voor de koppeling met je delen.
Heb je een pakket gezien dat je goed kan gebruiken of heb je hulp nodig bij jouw keuze? Wij zitten iedere werkdag voor je klaar om samen uit te vinden wat de slimste keuze is voor jouw onderwijs. Bel (0297 361664) of mail (info@numo.nl) ons om je wensen te bespreken en/of te bestellen. Je ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte. Wanneer deze akkoord is dan kan jouw school binnen vijf werkdagen aan de slag met Numo!
Je kunt telefonisch (0297 361664) of per e-mail (info@numo.nl) aan ons laten weten wat jouw wensen zijn.
Bekijk de prijslijst voor de actuele prijzen.
Op dit moment kun je Numo inzetten voor Nederlands, Rekenen en Wiskunde, Engels en Duits. Bekijk de prijslijst voor de mogelijkheden.
Comments are closed.